Céges rendezvények

„Miénk itt a kastély”
A vendégek egy napra birtokba vehetik a kastély egész területét. Minden teremben és a kertben különböző kényeztető, szórakoztató, ügyességi és tudásfelmérő programok várják a vendégeket. A teljes nap folyamán étel- és italkínálatról gondoskodunk. A programok közötti időt a lounge részlegen lehet tölteni, ahol kellemes zene mellett, kényelmes ülőgarnitúrákon kóstolhatják vendégeink a koktélbárunk kínálatát. A rendezvényt az esti party koronázza meg.

„A Napkirály vendégei”
Egy tematikus esten vehet részt a versailles-i kényeztetés jegyében.„Királyi fogadást” rendezünk remek francia borokkal, pompás vacsorával korhű jelmezekben, kamarakoncerttel, tánc- és filmbemutatóval.

Csapatépítő programok

„Gyilkosság a kastélyban"
A bál alatt rejtélyes gyilkosság történik. Sherlockos fordulattal, „természetesen” egy detektív is van a társaságban, aki rögtön bezáratja az összes kijáratot, mert erős a gyanú, hogy a gyilkos még mindig a vendégek között van.
Tréningünk izgalmas, kreatív program 10-40 fős csoportnak, időtartam: 2,5 óra.

„Paróka-Púder-Parfüm”
Csapatépítő tréning keretében kosztümös filmet készítünk vígjáték, krimi vagy romantikus stílusban.A tréning program elején filmes stábok alakulnak a résztvevőkből, és forgatókönyv írókat, rendezőket, színészeket, díszleteseket, operatőröket választva megkezdik a kemény csapatépítő munkát, hogy a nap végén zsűri előtt mutassák be elkészült műveiket.
 

 

Kapcsolódó képgaléria