A termek és a kert

Konferencia terem
A konferenciatermünk a főépület emeleti szintjén található. A 25m X 13m alapterületű terem teljes befogadó képessége, széksoros elrendezés esetén 350 fő, körasztalos ültetéssel 250 fő. Alap rendezvénytechnikai felszereltséggel rendelkezik: színpad, világítás, hangosítás, beépített italpult. A teremhez közvetlenül kapcsolódik a női-, férfi-, és mozgássérült mosdó.

Díszterem
A díszterem a főépületben található. Ablakai a kertre néznek. A 108 nm alapterületű terem teljes befogadó képessége, széksoros elrendezés esetén 125 fő, körasztalos ültetéssel 80 fő, táblaasztalokkal 120 fő. Alap rendezvénytechnikai felszereltséggel rendelkezik: hangosítás, wifi. Berendezhető terület méretei: 16,35 m X 6,57 m, belmagasság 5 m.  A díszteremhez közvetlenül egy 76 nm-es és 3 darab 40 nm-es további terem kapcsolódik.

Oldalszárny
Az oldalszárny a főépületre merőlegesen helyezkedik el. Több egymásba nyíló helységből áll, amelyek 100 nm, 45 nm, 41 nm és 2 db 23 nm alapterületűek. Igény esetén alaphangosítást, wifit tudunk biztosítani, a közelben női-, és férfimosdó található. Ablakai a kertre néznek.

Kert
A kastély L alakú épülete és a kerítések által körülvett, gondozott kerten keresztül érkeznek a vendégek a főbejárathoz. A kertben a nagy pázsit felületek alkalmasak a szabadtéri programelemek lebonyolítására.

Parkoló
A kastély önálló, őrzött parkolóval rendelkezik, amely 65 db személyautót tud befogadni.
 

 

Kapcsolódó képgaléria